Pretražite novosti

  • OPŠTA PITANJA: +382 69 499997

Mobes Monte | ISO standardi Crna Gora

Mobes Monte
- ISO standardi Crna Gora

Mobes Monte d.o.o. Podgorica, je konsultantska kompanija koja nudi usluge implementacije, obuke i posredovanja pri certifikaciji ISO standard od strane vodećih svjetskih certifikacionih kuća.

Kompanija Mobes Monte je osnovana u junu 2014 godine u Podgorici, Crnoj Gori kao dio Mobes Group – Novi Sad, koja je već 25 godina lider u pružanju konsultantskih usluga na teritioriji Ex Yu.

Od osnivanja, težimo da uvijek budemo na usluzi korisnicima sa kompletnom ponudom visokokvalitetnih usluga.Svjesni da se reputacija gradi kontinuirano, naša pažnja prema svakom klijentu je potpuna i profesionalna i zasniva se na vrhunskom kvalitetu pružanja svih vrsta usluga, prilagođenih jedinstvenim potrebama klijenata.

Potvrda dobre obostrane saradnje i zadovoljstva su mnogobrojni klijenti, saradnici i partneri u preko stotinu organizacija.

Mobes Monte je posvećena profesionalnom pružanju usluga i uspješnom završavanju svih projekata u Crnoj Gori i regionu.

Reputacija je izgrađena na snazi konsultanata i njihovim specijalizovanim znanjima iz svih oblasti kao i sposobnosti da svoje znanje upotrijebe u rešavanju svih zahtjeva klijenata.

Ponosni smo na otvorenu, iskrenu i pristupačnu kulturu poslovanja koja predstavlja istinsko partnerstvo sa klijentima.